Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ


Ο μεγάλος αδερφός επιβάλλει στην ΄΄Ενημέρωση'' το κληρονομικό του δικαίωμα.

Βάζει την ενημέρωση στη χύτρα και παράγει ειδήσεις του ατμού.

Γεννήθηκε από μοιραία σχέση πολιτικής και επιχειρηματιών. Απέκτησε αδερφάκια τους παπαγάλους του Μαγγελάνου. Λένε ότι είναι και δικά μας. Δεν είναι. Στην δική μας οικογένεια γνωριζόμαστε) Ανδρώθηκε και τώρα βλέπουμε να κάνει τα εξής:Η δημόσια τηλεόραση δανείζει κατα καιρούς το υλικό της στους ιδιώτες που μια χαρά μειώνουν θέσεις εργασίας.

Το ΑΠΕ χρησιμοποιείται ασύστολα για να γεμίζει την ύλη των μέσων. Δηλαδή αναπαραγωγή απλή χωρίς δεύτερη γνώμη, άποψη, υπογραφή.

Ούτε καν αναφορά στην Πηγή.

Από τα Χανιά ήρθαν και άλλα μαντάτα, θα τα διαβάσατε

.Οι επιχειρηματίες του τύπου οδηγούνται σε τύπο συλλεκτικό και σπάνιο. Θα κυκλοφορούν μόνο Σαββατοκύριακο και ο Ντάριο Φω προφήτης. Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω

Ακολουθούν άλλοι και άλλοι μικροί και μεγάλοι

Ήταν η ψυχολογική μου ανάγκη να τα γράψω πριν φύγω για την δυσκολότερη συνεδρίαση Δ.Σ της Ομοσπονδίας των Δημοσιογράφων όπως την αντιλαμβάνομαι. Κάθε κινητοποίηση για μένα πρέπει να έχει και αυτό ως αίτημα. Την προάσπιση της αξιόπιστης ενημέρωσης (που καθόλου τυχαία έχει κατρακυλήσει)

Στη γενική συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Μακεδονίας Θράκης, από όσα είπα ένα θυμάμαι γιατί είναι η εικόνα που έρχεται διαρκώς στα μάτια μου.

Ο Μάης του του 1936 και το κορμί του Τούση στην πόρτα. Πάμε πάλι. Θα πέσουν κορμιά. Πόρτες έχουμε; ή μόνο κουφώματα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.