Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας



Ευχαριστώ θερμά όλους του συναδέλφους που με εμπιστεύθηκαν για τη διαχείριση του Ιατροφαρμακευτικού και Επικουρικό μας ταμείου (ΕΔΟΕΑΠ) σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο.


Εξίσου σημαντική και ας μην καταγράφηκε με προσέλευση στις εκλογές –για τους λόγους που τα μέλη της ΕΣΗΕΜΘ γνωρίζουν-ήταν και η στήριξη των συναδέλφων που επικοινώνησαν, για να δώσουν πληροφορίες προτάσεις και ευχές.

Το πλήγμα από την μη συμμετοχή συναδέλφων, που όχι μόνο δε συνηθίζουν να απέχουν αλλά ενδιαφέρονται καθημερινά για όσα συμβαίνουν και το έχουν αποδείξει, δεν ήταν η απώλεια ψηφοδελτίων από παρατάξεις και υποψηφιότητες ΑΛΛΑ ο τραυματισμός της αξιοπρέπειας όλων μας και κυρίως της ίδιας της διαδικασίας.

Η εκλογή στη δεύτερη θέση μιας τόσο δύσκολης αναμέτρησης είναι μεγάλη και κοινή μας επιτυχία.

Θα επαναλάβω την πάγια πρόταση-παράκληση:

Μείνετε ενημερωμένοι και κοντά σε όσα συμβαίνουν και σας αφορούν. Κάντε τη δική σας έρευνα για τον τρόπο που οι εκλεγμένοι μας διαχειρίζονται, σε επίπεδο οργάνων και υπογεγραμμένων προτάσεων, την δική σας καθημερινότητα,

Οι προφορικές διαβεβαιώσεις και πληροφορίες δεν παρέχουν ποτέ εγγυήσεις.

Αναλύστε τις επιπτώσεις σε κάθε επίπεδο, κάθε απόφασης που καλείστε να πάρετε στον εργασιακό σας χώρο.

Και πάλι σας ευχαριστώ θα είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Στους συναδέλφους που εκλέχθηκαν σύνεδροι της ΠΟΕΣΥ εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία και θα τους περιμένω με χαρά στις 17 Ιουνίου για να παραδώσω ως μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕΣΥ και οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, τις προτάσεις, τις θέσεις, τις μελέτες που εκπόνησα και συγκέντρωσα, μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια στην Ομοσπονδία, με το αίτημα να διαχειριστούν την ΠΟΕΣΥ, με τον καλύτερο τρόπο.

Νατάσα Μποζίνη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.