Πως φιμώνουν τον Ρωμιό; Με το ΄΄νόμο΄΄ τον φιμώνουν

Προσπάθησα να αγιάσω απόψε και να κοιμηθώ πάραυτα. 3 ξυπνητήρια και δυο φίλοι ανέλαβαν την πρωινή αφύπνιση με τηλέφωνα καμπάνες και Ιμάμηδες για να προλάβω τα λημέρια του δημοσίου.
 Όλος ο σχεδιασμός πάει στα σκουπίδια.

 Κατάπια με δυσκολία, τα της Ραχήλ Μακρή που ανακαλύπτει φασίστες και στα δημητριακά αλλά μου έκατσε στο λαιμό η μαντάμ Ευτέρπη Κουτζαμάνη Εισαγγελέας του Α. Πάγου που μετά την επιστολή Δένδια για βίντεο της Χ.Αυγής παρήγγειλε :

«εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία».
Μάλιστα, υπογραμμίζει η κυρία Κουτζαμάνη ότι «τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα».

Σε απλά e-καλλιαρντά θα πηγαίνουμε αυτόφωρο όσοι ανεβάσουμε οπτικοακουστικά(προερχόμενα από υποκλοπή) που μπορεί και να στοιχειοθετούν….. ποινικό αδίκημα παρά το ότι η νομοθεσία το επιτρέπει ενώ απαγορεύει τη δημοσιοποίηση υλικού που απειλεί την εθνική ασφάλεια .

Το κωμικό είναι ότι οι ΄΄άριστες΄΄ γνώσεις περι τεχνολογίας, των εγκεφάλων, αυτής της υπόθεσης, τους επιτρέπουν να φιλοδοξούν να μπλοκάρουν το ανέβασμα του υλικού σε διάφορες μηχανές ανά τον κόσμο…

Η νοοτροπία Ερντογάν θα πιάσει τόπο στο Ρωμέικο
Ζούμε κορυφαίες στιγμές ΄΄δημοκρατίας΄΄
Ελπίζω να κατάλαβα και να ερμήνευσα λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.