Ο ΄΄Mikrocosmos΄΄ της Κάτιας Παπαδοπούλου

Σήμερα θέλω να σας συστήσω το Mikrocosmos της ξεχωριστής συναδέλφου Κάτιας Παπαδοπούλου.
Είναι ένα θεματικό ιστολόγιο βασισμένο σε μια ωραία δομημένη, ιδέα.

Καταγράφει και παρουσιάζει συνεντέυξεις ανθρώπων από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους που όμως έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν και να προσθέσουν, σε όσα, αξιόλογα συμβαίνουν και δε γνωρίζουμε αλλά κάνουν τον κόσμο καλύτερο και μεγαλύτερο.

Οι διαχειριστές του Mikrocosmos δίνουν το στίγμα τους με μια μικρή παράγραφο που αναδημοσιεύω.

΄΄Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας!
Ανοίγουμε ένα παράθυρο στον μικρόκοσμό μας για να γνωρίσουμε ανθρώπους με μεγάλες ιδέες, όνειρα και έργα. Το διαδικτυακό περιοδικό με συνεντεύξεις ανθρώπων σας συστήνει πρόσωπα ξεχωριστά, ιδιαίτερα με μεγάλες προσδοκίες και πίστη για ένα καλύτερα αύριο. Άνθρωποι με θέληση και νέες ιδέες αντιστέκονται, προσπαθούν και δίνουν την μάχη τους με τις δυσκολίες των καιρών.. Όσο άνιση κι αν είναι ή φαίνεται να είναι αυτή μάχη.

 Αν έχετε προτάσεις ή παρατηρήσεις ή μικρούς ήρωες που πιστεύετε ότι πρέπει να προβληθεί το έργο τους στείλτε το μήνυμά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mikrocosmos.gr ΄΄

Βιώνοντας την υπερπληροφόρηση και έχοντας, οι περισσότεροι, λίγο χρόνο να αφιερώσουμε στην ενημέρωση, εκτιμώ ότι η λύση ήταν είναι και παραμένει η υπογραφή αυτού που... ενημερώνει..

Η Κάτια ανήκει σε εκείνη τη Φυλή των ΜΜΕ που διατηρούν την αξιοπιστία τους, διαθέτουν φίλτρα, γνώσεις και σεβασμό στο χώρο που υπηρετούν. Μου σύτησε το εγχείρημα, πριν από λίγες ημέρες. Το πίστεψα, το στηρίζω και σας προτείνω να το παρακολουθείται. Τα πρόσωπα που παρουσιάζει θα τα συναντήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.