Συνέδρια, Ομιλίες

Ομιλία στο συνέδριο του Δήμου Κιλκίς για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης. (2013) Παρουσίαση του ανέκδοτου πρώτου τηλεγραφήματος που έστειλε από το Κιλκίς ο Στρατηγός Κ. Καλλάρης και αναγγέλει τη νίκη των ελληνικών στρατευμάτων

Εισηγήσεις στην Διημερίδα « Δημοσιογραφία Χωρίς Διακρίσεις» (ΕΟΔ-ΕΣΗΕΜΘ Ιούνιος 2011)

Σχεδιασμός και συντονισμός εκδηλώσεων για την παρουσίαση του ηχογραφημένου βιβλίου ΄΄Ο Δρόμος του Φεγγαριού΄΄΄σε Κύπρο και Ελλάδα σύμφωνα με τους κανόνες προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ  09-10-2010

Εισήγηση και συντονισμός της ενότητας ΄΄Νέες Τεχνολογίες στα ΜΜΕ΄΄ στην Ημερίδα της ΠΟΕΣΥ 2010
Θέμα: Προσβασιμότητα και New Media, Μετάλλαξη των παραδοσιακών μέτρων και επέκταση ασφαλιστικών δικαιωμάτων, στην εργασία που παρέχεται στα ηλεκτρονικά μέσα. 

Εισήγηση και συντονισμός της ενότητας ΄΄Νέες Τεχνολογίες στα ΜΜΕ΄΄ στην Ημερίδα της ΠΟΕΣΥ 2010

Εισήγηση και συντονισμός της ενότητας: «Άτομα με Αναπηρία, από τα Παραδοσιακά Μέσα στις διαδικτυακές κοινότητες» στο 4ο Διεθνές Συνέδριο του Υπουργείου Τύπου. Θέμα εισήγησης και οπτικοακουστικό υλικό:

 Ο τρόπος σχεδιασμού ξένων σειρών με στόχο την ανατροπή στερεοτύπων και ο σχεδιασμός οπτικοακουστικών παραγωγών προσβάσιμων στο σύνολο του πληθυσμού»(2009)

Πρώτη παρουσίαση τηλεανάγνωσης της ιστοσελίδας της ΠΟΕΣΥ και οι πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης των διακρίσεων

  Εισήγηση στο Πανελλαδικό Δημοσιογραφικό συνέδριο (2008) με θέμα: « Διαδραστική τηλεόραση –Οι Τεχνικές της ακουστικής αφήγησης, με ταυτόχρονη παρουσίαση παραδείγματος σε βίντεο προβολής.   

Διάλεξη στους φοιτητές Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ με θέμα: «Νέα Μέσα Ενημέρωσης και ο ρόλος του δημοσιογράφου» (Μάιος 2008)

 Εισήγηση  στην ημερίδα του ΟΠΙ (Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας) με αντικείμενο: Δημοσιογράφοι και Πνευματικά Δικαιώματα (2007)

Οργάνωση και συντονισμός ενότητας για τα Πνευματικά δικαιώματα, στο Πανελλαδικό συνέδριο της Σαμοθράκης(2007)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.