Ένας νέος κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με το όνομα: Newspistol.com



Η ίδέα να δημιουργηθεί ένας ηλεκτρονικός κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα έχει το ΄΄βλέμμα΄΄ στραμμένο στους...όπου γης Έλληνες, είναι πολύ ένδιαφέρουσα.

Αναμένεται να υλοποιηθεί από μια ομάδα επαγγελματιών των ΜΜΕ, με έδρα την Ελλάδα και να κάνει πρώτη ΄΄εμφάνιση΄΄ στις 24-09-2012.

 Ο κόμβος φέρει το ευρηματικό όνομα  newspistol.com
Εύχομαι να πάει καλά καθώς οι δομές των παραδοσιακών ΜΜΕ έχουν ξεπεραστεί από καιρό .


Σχετικά με το περιεχόμενο αναρτώ το ενημερωτικό υλικό που είδα να ΄΄κυκλοφορεί΄΄
 
Το Newspistol.com  
 
Τηλεόραση μουσική, θέατρο, life style, πολιτική, ιστορία , πολιτισμός και διακόσμηση θα είναι οι κατηγορίες που θα απασχολήσουν το κοινό του διαδικτύου.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που θα δώσει έμφαση στο κοινό της ομογένειας.

«Ψυχή» του νέου αυτού εγχειρήματος είναι ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος θα κάνει πολλές συνεντεύξεις, ενώ το site θα φιλοξενεί και πολιτικά σχόλια από βουλευτές και υπουργούς καθώς και κείμενα από νέα παιδιά που θα υπογράφουν για πρώτη φορά τα ρεπορτάζ τους από σχολές δημοσιογραφίας.

Η Κατερίνα Ζαρίφη θα απευθύνεται στο κοινό με όμορφα κείμενα που βασίζονται σε πραγματικά καθημερινά γεγονότα. Η Χριστίνα Κοροξενίδη είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα δίνει ιδέες για την διακόσμηση. 

Η Σοφία Δριστέλα θα ενημερώνει για την μόδα των περίφημων αξεσουάρ της και την ομορφιά. Ο Νίκος Κεραμίδας μέσα από μια στήλη έκπληξη θα βάζει την δική του πινελιά στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε

. Ο Στέφανος Κόκκαλης θα προτείνει και θα μοιράζεται μαζί σας μουσικά νέα και προτάσεις από τον έντεχνο χώρο και οχι μόνο. Επίσης ο γνωστός μάνατζερ Παύλος Χριστοδούλου με εβδομαδιαία στήλη θα μας γνωρίζει νέους καλλιτέχνες από την μουσική σκηνή.

Από την Θεσσαλονίκη η γοητευτική Αρετή Μάγγου θα ξεναγεί τους χρήστες σε νυχτερινά στέκια διασκέδασης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και προσφορές. Στα καλλιτεχνικά νέα τηs ημέραs η Άννα Τσιάλτα. 

Στα ζώδια τις προβλέψεις θα κάνει η Σταυρούλα Καστρίνη. 
Αποκλειστική συνεργασία για πρώτη φορά σε ένα χρηστικό portal θα υπάρχει με την Δήμητρα Καρλή η οποία θα αναλύει μελέτες και θα δίνει πολλές λεπτομέρειες από την ιστορία της Ελλάδος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από την στήλη Ιστορία και Πολιτισμός.

Επίσης από την Νέα Υόρκη η διάσημη σεφ Μαρία Λόη θα μοιράζεται συνταγές γλυκών και φαγητών με όλους μας, η Άντζελα Παντελή θα στέλνει τις δημοφιλέστερες μουσικές επιλογές των ομογενών και ο Ευάγγελος Μητσοτάκης θα μεταφέρει όλα όσα γίνονται στον θαυμαστό κόσμο του Hollywood.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.